CEO Construct. Construim pentru comunitate

De ce CEO Construct?

Pentru ca cel mai important lucru pentru noi este sa avem clienti multumiti.

Diversitatea membrilor echipei noastre ne face sa ducem in mod eficient la bun sfarsit diferitele cerinte sau asteptari ale clientilor nostri. De asemenea, va oferim seriozitate in servicii, livrarea la timp a lucrarilor fiind respectata mereu, datorita competentei si a formarii profesionale a echipei noastre. Investim in cunoasterea clientilor nostri pentru a putea sa ne adaptam cat mai bine la standardele si cerintele fiecaruia. Aplicam toate cunostintele noastre la particularitatile clientului. Astfel, flexibilitatea face ca reteta noastra sa fie mereu un succes, indiferent de cerintele clientului.

Credem cu tarie ca fiecare om are potentialul sa aduca un impact pozitiv in societate sau in viata altei persoane. Pornind de la aceasta idee, am initiat firma de constructii CEO Construct, unde am creat 16 locuri de munca pentru persoane defavorizate.

Valorile noastre

Siguranta si profesionalism

Relatii de colaborare, respect si integritate atat fata de clienti, cat si fata de angajatii CEO Construct.

Calitate si corectitudine

Servicii de calitate oferite la un pret corect, livrate la timp de catre CEO Construct.

Economie sociala

Oferirea de sanse egale pentru persoanele care provin din medii defavorizate.

Echipa noastra

Compania noastra pune pret pe calitate si nu pe cantitate, de aceea, echipa noastra este una mica, dar inchegata si foarte bine pregatita. Lucrul in echipa este cel care ne ajuta sa ducem la bun sfarsit toate proiectele noastre in cele mai bune conditii. De asemenea, sustinem egalitatea sanselor, oferind tuturor ocazia formarii intr-un cadru profesionist, integru, muncitor si de incredere. Scopul nostru este de a promova talentul si de a recunoaste meritele. Sub aripa noastra, fiecare angajat este sustinut spre a-si atinge potentialul maxim.

Compania noastra

Construim si investim in oameni pentru a aseza impreuna fiecare caramida care sta la baza unei societati mai bune. Totodata, misiunea noastra este de a oferi servicii si produse de calitate la un pret corect. Mai mult decat atat, dorim sa oferim sanse egale in vederea ocuparii locurilor de munca, iar mai apoi sa contribuim la slefuirea acestor peroane, formandu-le si integrandu-le ca  profesionisti pe piata muncii. Reputatia noastra depinde de calitatea serviciilor oferite, de aceea, stim ca cel mai important este sa credem in ceea ce facem, dar mai ales, sa oferim clientilor nostri increderea livrarii lucrarilor la timp, conform asteptarilor.

Printre valorile companiei se numara etica, integritatea si profesionalismul in relatiile cu clientii si angajatii. De asemenea, deoarece suntem o intreprindere de economie sociala, consideram necesara egalitatea de sanse in ocuparea locurilor de munca. Fiecare membru al echipei aduce o contributie importanta pentru rezultatul final.

Succesul nostru este determinat de impactul pe care il avem in societate si la nivel individual!

ISTORIC CEO Construct

Compania CEO Construct este o companie noua pe piata bihoreana, infiintata in mai 2015. Are sediul social in satul Cheriu, comuna Osorhei si isi desfasoara activitatea in Oradea si judetul Bihor. Actioneaza in domeniul constructiilor si doreste, in acelasi timp, sa ofere sansa integrarii si angajarii persoanelor defavorizate.

Incepand cu data de 5 ianuarie 2015, Asociatia Caritas Eparhial Oradea, in parteneriat cu SC Public Euroconsulting SRL implementeaza proiectul “Implicare activa pentru dezvoltare comunitara”, finantat prin Fondul Social European, Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

Obiectivul general al proiectului il constituie facilitarea accesului pe piata muncii a unui numar de 60 de persoane apartinand grupurilor vulnerabile, motiv pentru care in cadrul proiectului au fost initiate 3 forme de economie sociala, care au creat 16 locuri de munca pentru persoane vulnerabile: o firma de constructii, un magazin second-hand si un atelier de productie lumanari.

Economia sociala

CEO Construct este o intreprindere de economie sociala, in care o parte din angajati sunt persoane care apartin grupurilor vulnerabile.

Compania respecta principiile economiei sociale. Datorita faptului ca suntem o intreprindere de economie sociala, persoanele vulnerabile sunt in centrul atentiei activitatilor noastre. CEO Construct isi sustine angajatii, astfel incat fiecare sa-si atinga potentialul maxim. Ne straduim sa construim un mediu de suport, unde ideile si solutiile eficiente sunt incurajate sa vina din partea oricui.

Principiile economiei sociale

ACTIVITATE CONTINUA A PRODUCERII DE BUNURI SI/SAU VANZAREA DE SERVICII

NATURA PARTICIPATIVA, CARE IMPLICA PERSOANELE AFECTATE DE ACTIVITATE

PUTEREA DE LUARE A DECIZIEI NU SE BAZEAZA PE PROPRIETATEA CAPITALULUI

UN MINIM DE MUNCA PLATITA

GRAD RIDICAT DE AUTONOMIE

LIMITAREA DISTRIBUTIEI PROFITULUI

SCOPUL EXPLICIT DE BENEFICIU AL COMUNITATII

INITIATIVA LANSATA DE UN GRUP DE PERSOANE

NIVEL SEMNIFICATIV DE RISC ECONOMIC

Cultura organizationala

Scopul nostru este de a servi societatea in mod eficient, etic si responsabil, prin oferirea de valoare pentru toate partile implicate.

Intelegem cat de important este sa crezi in ceea ce faci.

In echipa noastra inchegata, fiecare persoana crede puternic in valorile promovate de CEO Construct.

Membrii echipei construiesc pentru o lume mai buna, atat la propriu, cat si la figurat.

Construim cladiri si investim in caramizile unei societati – oamenii.

© Drepturi de autor - CEO Construct